Pak je kans bij Zaanstad!

Zaanstad groeit. Groei jij mee?

Zaanstad groeit snel. Naar verwachting groeit onze stad in 2040 naar meer dan 200.000 inwoners. Die groei biedt kansen voor de stad, maar ook kansen voor jou! Om de ambities voor de toekomst te kunnen realiseren zijn we op zoek naar ondernemende professionals, die ons daarbij helpen.


Verwachte vacatures

Ben jij functionaris gegevensbescherming, leerplichtambtenaar, boa of opgavecoördinator jeugd? Houd onze website of LinkedIn dan zeker in de gaten of neem contact op met één van de corporate recruiters. Binnenkort verwachten wij voor jou een interessante vacature!

Job alert

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures bij Zaanstad? Maak dan hier een job alert aan en ontvang voortaan direct de nieuwste vacatures op maat in je inbox!

Vacatures uitgelicht

Het Ingenieursbureau heeft mooie kansen voor jou! Met meer dan 200 projecten van A-Z, van klein tot zeer complex, liggen er genoeg uitdagingen. De 85 professionals delen samen een passie voor de stad. Open- en eerlijkheid staan voorop en collega's zijn altijd bereid om elkaar te helpen waar nodig. Het is een club waar je bij wilt horen.

Wil jij werken bij het Ingenieursbureau? Bekijk onze mogelijkheden en kom kennismaken!

Werken bij het Ingenieursbureau


 
Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl