Pak je kans bij Zaanstad!

Wij kijken uit naar je reactie.

 

Verwachte vacatures

Ben jij adviseur wonen, manager grondzaken, programmamanager economie, archeoloog of een specialist op het gebied van milieu of duurzaamheid? Houd onze website of LinkedIn dan zeker in de gaten of neem contact op met één van de corporate recruiters. Binnenkort verwachten wij voor jou een interessante vacature!

Sollicitatiegesprekken

Wij zijn blij dat we weer mensen mogen ontmoeten in ons prachtige stadhuis! Uiteraard is het voeren van een online gesprek een optie. Wij maken gebruik van Teams. Informatie daarover kun je vinden in het filmpje hiernaast. Zodra je een uitnodiging ontvangt voor het sollicitatiegesprek word je verder geïnformeerd over de procedure.

Zaanstad groeit. Groei jij mee?

Zaanstad groeit snel. Naar verwachting groeit onze stad in 2040 naar meer dan 200.000 inwoners. Die groei biedt kansen voor de stad, maar ook kansen voor jou! Om de ambities voor de toekomst te kunnen realiseren zijn we op zoek naar ondernemende professionals, die ons daarbij helpen. 

Wij schenken veel aandacht aan persoonlijke groei en zelfontplooiing en geven jou de ruimte om het beste uit jezelf te halen. Zo kun jij het  verschil maken en een bijdrage leveren aan de groei van onze stad.

Job alert

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures bij Zaanstad? Maak dan hier een job alert aan en ontvang voortaan direct de nieuwste vacatures op maat in je inbox!

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl