2040 - ZaanSTAD van de toekomst

Denk mee, bouw mee, maak mee

Denk mee, bouw mee, maak mee

Hoe ziet het Zaanstad van de toekomst er uit? Zijn er glijbanen, zelfrijdende auto's of tiny houses? Hoe gaat de stad in 2040 om met duurzaamheid, leefbaarheid en bereikbaarheid? Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de stedenbouwkundige uitdagingen van de gemeente of zelf bij de gemeente aan de slag wil, is er een inspiratiemiddag op 19 januari.

Het evenement zit al vol. Het is helaas niet meer mogelijk om je hiervoor aan te melden.

Stedelijke ambities van Zaanstad

De realisatie van het stadshart van Zaandam heeft een enorme impuls gegeven aan de leefbaarheid van Zaanstad. Maar Zaanstad is nog lang niet af. Tot aan 2040 wordt er doorontwikkeld, gebouwd, gebroken, geïnnoveerd en gewerkt.

Om alle ambities te realiseren, zoekt de gemeente bevlogen professionals.

Benieuwd naar je toekomstige collega's? Onze medewerkers vertellen graag over hun werk.

Inspiratie evenement

Datum: zaterdag 19 januari 2019
Tijd: 12.30 tot 15.30 uur
Locatie: ontvangsthal van ons stadhuis
Voor wie: vakspecialisten, ingenieurs, stedenbouwkundigen, professionals op het gebied van duurzame energie, pas afgestudeerden, planologen, juristen en andere geïnteresseerden voor deze inspirerende middag. 

Wat is er te doen?

Tijdens het inspiratie-evenement zal Soeters samen met andere prominente stedenbouwkundigen, ingaan op de stedelijke ambities,  tijdens een ‘Zaanstad Draait Door- talkshow’. Daarnaast zijn er presentaties over de opgaven voor de stad en innovatieve projecten, gegeven door medewerkers, die daar zelf bij betrokken zijn.


Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl