Fatima Oussouma

Juridisch adviseur vergunningverlening

Met de groene gevel en unieke ontwerp is het Zaanse stadhuis niet te missen. Maar wat gebeurt daar binnen precies? Wie werken daar? En hoe is het om te werken voor de gemeente Zaanstad? Onze collega's stellen zichzelf graag voor. Deze keer: Fatima Oussouma.

Wie ben je? 
“Mijn naam is Fatima Oussouma en ik ben juridisch adviseur vergunningverlening. Ik werk nu al 19 jaar voor de gemeente Zaanstad.”

Wat doe je? 
“Ik heb de afgelopen jaren verschillende functies gehad binnen de gemeente Zaanstad. Aan het begin van mijn loopbaan heb ik een (toenmalige) carrièrelijn gevolgd van bestuursambtenaar naar juridisch adviseur. Als juridisch adviseur houd ik me bezig met allerlei vergunningen, zoals APV vergunningen, horeca vergunningen en afwijkingen op bestemmingsplannen voor het realiseren van bouwprojecten.”

Waarom Zaanstad?
“Het werk is interessant en afwisselend. Er is een diversiteit aan vragen en uitdagende vraagstukken. Ik heb te maken met veel verschillende doelgroepen; burgers, politiek en bedrijven. Deze groepen hebben allemaal verschillende belangen.”

Op deze foto zie je een vrouw

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl