Medewerkers aan het woord

Waarom werken zij bij Zaanstad?

Wil je weten hoe medewerkers het vinden bij Zaanstad? Lees hieronder hun verhalen.

Paola Basseluer is projectleider gebiedsontwikkeling

"Ik ben trots op mijn werk en dat van mijn collega’s, omdat we echt werken aan het nog mooier en beter maken van Zaanstad. Dit kan een grotere gebiedstransformatie zijn, maar ook kleinschaliger."

Lees meer

Op deze foto zie je een vrouw

Femke Nagel is Visiespecialist duurzaamheid en circulaire stad

"Het leuke van dit werk is dat het gaat om Zaanstad toekomstbestendig te maken, het is pionieren, nieuwe wegen zoeken en mensen meenemen in de transitie.”

Lees meer

Op deze foto zie je een vrouwelijke handhaver

Anouk Evers is medior Handhaver
"Elke dag is verschillend. Je bent lekker elke dag buiten en veel onder de mensen. Dat spreekt me aan."

Lees meer

Op deze foto zie je een vrouw

Mirte Rozemond is Strategisch Adviseur Stedelijke Ontwikkeling

''Ik ervaar in Zaanstad geen grote afstand tussen de inhoudelijke adviseurs en onze bestuurders. Het is fijn om te zien dat je samen werkt aan een mooier Zaanstad. De bestuurlijke en politieke situatie stelt ons ook wel eens voor ingewikkelde dilemma’s, maar dat hoort erbij en maakt het ook zo interessant.''

Lees meer

Op deze foto zie je een man


Pieter van den Berg is Ontwerper Openbare Ruimte

"Dat is overigens typisch Zaans: pragmatisch, handelend, schouders eronder om met beperkte financiële middelen toch een enorme ambitie waar te maken. Toen de kans in Zaanstad zich voordeed om Ontwerper Openbare Ruimte te worden heb ik niet lang getwijfeld. De organisatie grootte is ideaal: wél de grootstedelijke vraagstukken, maar een organisatie grootte waar ik me erg  goed bij voel. "

Lees meer

Op deze foto zie je twee mannen met daarachter een plattegrond als poster

Bob en Piet werken voor de afdeling Stadsbeheer en Onderhoud

"Binnen ons team komen diverse technische disciplines samen. We werken nauw samen in een goede sfeer.
Samen met alle collega's van ons team zijn wij verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van alle objecten binnen de openbare ruimte van Zaanstad."

Lees meer

<<FOTO VOLGT>>


Hande Altinhan en Khadija Ouggaali zijn werkzaam voor de afdeling Juridische Zaken

"De gemeente Zaanstad is een ambitieuze en vooruitstrevende gemeente die met lef nieuwe en complexe opgaven oppakt en niet uit de weg gaat.'

'Wat ik zo fijn vind aan de gemeente, is dat er veel jonge ambtenaren werkzaam zijn. De gemeente biedt mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen."

Lees meer


Op deze foto zie je een vrouw Selver Sarikaya is Vergunningverlener

''Als Vergunningverlener moet je een stevige persoonlijkheid hebben. Vaak ben je een spil tussen verschillende partijen met andere belangen. Je moet dan wel je hoofd koel weten te houden. En het werk is steeds in ontwikkeling."

Lees meer


Op deze foto zie je een vrouw

Stephanie Groot is Vergunningverlener

“Zaanstad is een prettige werkgever en ik werk hier nog steeds met plezier. Zaanstad biedt veel mogelijkheden en als werknemer ben je aardig flexibel en zelfstandig in je werk. Dit vraagt dan ook wel van nieuwe collega’s dat zij die flexibiliteit ook fijn vinden en zelf kunnen bieden.”


Lees meerOp deze foto zie je een vrouw

Merel Heuvelmans is Business Controller

"Wat mijn werk leuk maakt is de afwisseling, dus veel verschillende soorten vraagstukken. Ik hou er erg van om in complexe vraagstukken te duiken, deze vervolgens te vertalen naar de Zaanse praktijk in afstemming met collega controllers en de lijn."

Lees meer

Wouter Neef is Business controller

"Het leukste van werken bij gemeente Zaanstad is dat het klein genoeg is om snel te kunnen schakelen en groot genoeg om je met interessante stedelijke vraagstukken bezig te houden."

Lees meer

Op deze foto zie je een man

Iwan van Straalen is Werkvoorbereider

"Gezamenlijk met beheerders, ontwerpers en bewoners probeer je tot een goed gedragen ontwerp te komen.' Iwan van Straalen is Werkvoorbereider bij het Ingenieursbureau." 

Lees meer

Op deze foto zie je een man

Koert-Jan van Hees is Strategisch adviseur Stedelijke Ontwikkeling

"Zaanstad is voor mij een gemeente waar het de komende 20 jaar gaat gebeuren.' Koert-Jan van Hees is Strategisch adviseur Stedelijke Ontwikkeling."

Lees meer

Op deze foto zie je een man
Yousuf Yousufi is Adviseur Vergunningenverlening

"In Zaanstad kun je zelf de kans pakken om ook buiten je eigen functie te experimenteren'. Yousuf Yousufi heeft een dubbele rol, dit als Adviseur Vergunningenverlening en deels  is hij gedetacheerd als Projectleider Omgevingswet."

Lees meer

Op deze foto zie je een vrouwFatima Oussouma is Juridisch adviseur

"Ik heb te maken met veel verschillende doelgroepen: burgers, politiek en bedrijven.' Fatima Oussouma is Juridisch adviseur vergunningverlening."

Lees meer

Op deze foto zie je een vrouw


Angela van Leest is Specialist bouw- en reststoffen

 "Ik ben bij alle projecten betrokken, omdat bodem altijd een onderdeel is.' Angela van Leest is medewerker Bouw- en Reststoffen bij het Ingenieursbureau."

Lees meer


Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl