Medewerkers aan het woord

Waarom werken zij bij Zaanstad?

Sascha werkt als medior handhaver bij de afdeling Straattoezicht

Ik werk met leuk en professioneel team, waar ook ruimte is voor humor en gezelligheid. Ik krijg veel ruimte en kansen om mijzelf verder te ontwikkelen. Het inbrengen van ideeën en initiatieven wordt bij Zaanstad zeer gewaardeerd.

Lees meer


Willem, Marina en Ruud werken voor de sector Openbare Ruimte

'Wij zijn samen uiteindelijk (mede)verantwoordelijk voor de kwaliteit van de openbare ruimte. We werken nauw samen met enthousiaste collega's, die geïnteresseerd, gemotiveerd en betrokken zijn.' 

Lees meer

Bob en Piet werken bij de afdeling Stadsbeheer en Onderhoud

'Binnen ons team komen diverse technische disciplines samen. We werken nauw samen in een goede sfeer. Samen met alle collega's van ons team zijn wij verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van alle objecten binnen de openbare ruimte van Zaanstad.' 

Lees meer


Noortje Lamers - Contractmanager

'Zaanstad is een organisatie met veel energie, die niet terugdeinst om nieuwe ideeën aandacht te geven en uit te voeren. Dit past goed bij mij en geeft mij energie!' Noortje is contractmanager bij de afdeling Informatie & Contractmanagement.

Lees meer

Wouter Neef - Business controller

'Het leukste van werken bij gemeente Zaanstad is dat het klein genoeg is om snel te kunnen schakelen en groot genoeg om je met interessante stedelijke vraagstukken bezig te houden.' Wouter Neef is Business controller stedelijk domein.

Lees meer

Rob Huijser - Vergunningenverlener

'Je moet wel een lange adem hebben. Je bent het aanspreekpunt naar buiten in een stevige functie. Je doet werk dat er toe doet.' Rob Huijser is vergunningenverlener.

Lees meer

Koert-Jan van Hees - Netwerkontwikkelaar

'Zaanstad is voor mij een gemeente waar het de komende 20 jaar gaat gebeuren.' Koert-Jan van Hees is netwerkontwikkelaar wonen en gebiedsontwikkeling.

Lees meer


Yousuf Yousufi - Vergunningenverlening

'In Zaanstad kun je zelf de kans pakken om ook buiten je eigen functie te experimenteren'. Yousuf Yousufi is Adviseur Vergunningenverlening en deels  gedetacheerd als Projectleider Omgevingswet.

Lees meerFatima Oussouma - Juridisch adviseur

'Ik heb te maken met veel verschillende doelgroepen: burgers, politiek en bedrijven.' Fatima Oussouma is Juridisch adviseur vergunningverlening.

Lees meer


Angela van Leest - Bouw- en reststoffen

 'Ik ben bij alle projecten betrokken, omdat bodem altijd een onderdeel is.' Angela van Leest is medewerker Bouw- en Reststoffen bij het Ingenieursbureau.

Lees meer

Saskia Sondervan - Procesmanager

'De veelzijdigheid van Zaanstad biedt ruimte om te ontwikkelen .' Saskia Sondervan is Procesmanager Stedelijk Domein en is verantwoordelijk voor alles op het gebied van woningbouwontwikkeling.

Lees meer


Iwan van Straalen - Werkvoorbereider

'Gezamenlijk met beheerders, ontwerpers en bewoners probeer je tot een goed gedragen ontwerp te komen.' Iwan van Straalen is Werkvoorbereider bij het Ingenieursbureau. 

Lees meer


Merel Heuvelmans - Business Controller

'Wat mijn werk leuk maakt is de afwisseling, dus veel verschillende soorten vraagstukken. Ik hou er erg van om in complexe vraagstukken te duiken, deze vervolgens te vertalen naar de Zaanse praktijk in afstemming met collega controllers en de lijn.'

Lees meer

Mirte Rozemond - Strategisch Adviseur Stedelijke Ontwikkeling

''Ik ervaar in Zaanstad geen grote afstand tussen de inhoudelijke adviseurs en onze bestuurders. Het is fijn om te zien dat je samen werkt aan een mooier Zaanstad. De bestuurlijke en politieke situatie stelt ons ook wel eens voor ingewikkelde dilemma’s, maar dat hoort erbij en maakt het ook zo interessant.''

Lees meer


Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl