Paul Maks is procesmanager

Wie ben je?
Mijn naam is Paul Maks en werk als procesmanager bij de afdeling projectmanagement. Als procesmanager werk ik aan projecten op het gebied van gebiedsontwikkeling en infrastructuur.

Wat doe je?
Ik werk op dit moment als procesmanager aan het project Aanpak Thorbeckeweg (Avant). Het is een project waarbij we met meerdere overheden (Vervoerregio Amsterdam, provincie Noord-Holland, Rijkswaterstaat Gemeente Oostzaan en Gemeente Zaanstad) werken aan de verbetering van de doorstroming van de Thorbeckeweg/N516. Dat project wordt gezamenlijk bestuurt en daarin ben ik de ambtelijk vertegenwoordiger van de gemeente Zaanstad.

Trots op ons werk!
Een stad is voortdurend in ontwikkeling en veranderd. Het is mooi om een steentje te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van die stad.

Waarom Zaanstad?
18 jaar geleden ben ik in Zaanstad begonnen als projectleider bij het gemeentelijk ingenieursbureau. Daar ben ik als projectleider begonnen en heb zo steeds aan infraprojecten in de stad kunnen werken. Vijf jaar geleden heb ik de overstap kunnen maken naar projectmanagement. Ik vind het leuk om aan projecten te werken die je uiteindelijk ook echt buiten ‘op straat’ ziet liggen. Ik ben blij dat ik de kans heb gehad om door te groeien van projectleider naar procesmanager. het is nog steeds projectmatig werken, maar dan op een hoger abstractieniveau.  

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl