Werken voor Zaanstad

Waarom werken bij Zaanstad uitdagend, inspirerend en aantrekkelijk is

Concerndirecteur Annius Hoornstra over de kansen bij Zaanstad:


Zaanstad groeit. Groei jij mee?  


Zaanstad groeit snel. Nu wonen er  ruim 156.000 mensen, over twintig jaar naar verwachting meer dan 200.000. Die groei biedt kansen om onze stad te moderniseren en de leefbaarheid te verbeteren. Maar die groei biedt ook kansen voor jou! Het biedt jou kansen om verder te groeien binnen onze organisatie. Wij vinden persoonlijke groei en ontwikkeling erg belangrijk. Binnen de gemeente Zaanstad krijgt iedereen de ruimte en de kans om het beste uit zichzelf te halen.

Goede, sociale werkgever


We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en hebben oog voor jou als mens. Jouw ambities, welzijn en ontwikkeling zijn belangrijk voor ons. We werken aan een goede balans tussen werk en privé, aan een positieve werksfeer en ruime mogelijkheden om flexibel te werken.

Werk dat er echt toe doet  


De gemeente Zaanstad is er voor de Zaankanters. Voor de inwoners, de ondernemers en de bezoekers van onze stad. Ons doel is om de kwaliteit van leven in Zaanstad optimaal te maken. En daar hebben we jouw expertise en denkkracht bij nodig. Bij de gemeente Zaanstad werk je in een dynamische, professionele organisatie met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Jij levert met jouw werk dus een belangrijke bijdrage aan onze maatschappij!

Ondernemend en ambitieus


Zaankanters zijn ondernemende mensen. Hier lag de bakermat van tientallen succesvolle Nederlandse bedrijven. Ondernemerschap hebben we ook nodig in de gemeentelijke organisatie. Onze ambities zijn groot. Denk maar aan de omvangrijke gebiedsontwikkelingen waar Zaanstad mee bezig is, zoals het Hembrugterrein en straks de Achtersluispolder. Ook op maatschappelijk gebied en op het gebied van milieu en duurzaamheid zijn er ambitieuze plannen. De gemeente Zaanstad zoekt ondernemende medewerkers die ons helpen om onze ambities voor de toekomst te realiseren.

Jij maakt het verschil 


Bij de gemeente Zaanstad ga je aan de slag met complexe vraagstukken, belangrijke maatschappelijke thema’s en regelrechte breinbrekers. Wij bieden je een interessant en uitdagend takenpakket , waar jij je eigen draai aan kunt geven. Je krijgt bij ons voldoende  ruimte om een bijdrage te leveren door ideeën en oplossingen aan te dragen en hiermee ook zelf aan de slag te gaan. Onze cultuur is informeel en de lijnen zijn kort. Je zit dus al snel aan tafel met de bestuurders en collega’s die de beslissingen nemen. Je kunt bij ons dus echt het verschil maken.

Hoog contrastGa naar Zaanstad.nl