Zaanstad biedt kansen!

Ook voor stagiaires, trainees en starters. Kortom, voor iedereen.

Iedereen is bij ons welkom. Start jij jouw carrière bij Zaanstad als stagiair, trainee of starter?

Onze stagiairs 

Elk jaar wordt er een introductiedag georganiseerd voor alle stagiairs door stagiairs van de afdeling P&O. De stagiaires van Zaanstad krijgen op deze manier de kans om elkaar, het stadhuis en de organisatie beter te leren kennen. Na twee jaar mag de introductiedag weer fysiek worden gehouden. Het is een hele leuke en leerzame dag waarbij verschillende gastsprekers worden uitgenodigd om iets te vertellen over zijn of haar functie binnen Zaanstad en ook worden er diverse activiteiten georganiseerd. 

Ben jij er volgend schooljaar ook bij?


Stage bij Gemeente Zaanstad

Een stage bij gemeente Zaanstad is leerzaam uitdagend en interessant. Je krijgt als stagiair bij Zaanstad voldoende kansen, taken en verantwoordelijkheden die jij later met trots op je cv kunt toevoegen. 

Er zijn diverse staf- en vak afdelingen, waar jij als stagiair een mooie bijdragen kunt leveren. Niet alleen voor de afdeling zelf, maar ook voor de stad en onze samenleving. Er zijn mogelijkheden binnen diverse disciplines voor VMBO, MBO, HBO en WO studenten. Van snuffelstage, traineeship tot afstudeerstage.

Solliciteren

Solliciteren is mogelijk via onze stagevacatures. 

Bekijk onze mogelijkheden op deze pagina!

Wist jij?

Dat er regelmatig stagiaires blijven werken bij onze gemeente, omdat ze worden gevraagd voor een mooie startersfunctie?  Ook zijn er regelmatig mooie startersfuncties voor pas afgestudeerden of trainees. Bijvoorbeeld voor starters als bouwkundigen, civieltechnici of juristen.


Stagebureau

Het Stagebureau is verantwoordelijk voor het werven van stagiair(e)s en het invullen van stagevacatures binnen de gehele organisatie. Gemeente Zaanstad biedt jaarlijks veel stageplekken aan voor studenten van het VMBO. MBO, HBO en universiteit.

Neem voor meer informatie contact op via Telefoonnummer: 06-50071856.
E-mailadres: stagebureau@zaanstad.nl


Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl