Uitgelicht

Hoe wij werken aan de Zaanse ambities

Burgemeester Jan Hamming over Zaanse ambities en onderlinge samenwerking. 
Inspiratie evenement 

2040 - ZaanSTAD van de toekomst

Op zaterdag 19 januari 2019  organiseerde Zaanstad een spetterend high end evenement. In de talkshow 'Zaanstad draait door' waren interessante sprekers  aanwezig, zoals architect Sjoerd Soeters en stedenbouwkundige Riek Bakker. Er waren presentaties, rondleidingen en demonstraties. Alles stond deze dag in het teken van de grote ambities voor het Zaanstad van de toekomst en de uitdagingen, die daaraan gekoppeld zijn. De sfeer was zeer goed. Er was veel belangstelling voor het evenement. Een goede gelegenheid om onze mooie organisatie te presenteren. 

Zaanstad pioniert


Ook op het gebied van diversiteit is Zaanstad pionier! Hoofd P&O Britt Ruysch: "Onze inspanningen om ons personeel diverser te maken, krijgen brede steun. Dit heeft ook te maken met het DNA van onze medewerkers. Ze hebben een sociaal hart en geloven in participatie."  Meer lezen? Klik dan hier.

Creatief met een laskap

Lees hier hoe collega's van Zaanstad inventief te werk gingen met een laskap en een kunstgebit.

Collega's  Jurian Mors en Wieneke van Overmeeren over hun bijdrage aan de stedelijke ambities van Zaanstad. 


Yusuf Bi├žer en Maamke Schouten vertellen waarom zij graag bij Zaanstad werken.Esther Broere en Saskia van Heteren over hun bijdrage aan de bedrijfsvoering van onze gemeente.


Niek Fransen en Sarah Timmer over hun bijdrage aan de maatschappelijke ambities van Zaanstad.


Hoog contrastGa naar Zaanstad.nl