Stages

Bekijk hier jouw mogelijkheden!

Onze stagiaires 2020

Ben jij er volgend schooljaar ook bij?

Volg stagebureau Zaanstad ook op LinkedIN!


Stages bij de gemeente Zaanstad

Een stage bij de gemeente Zaanstad is leerzaam, uitdagend én interessant. Je krijgt als stagiair bij Zaanstad voldoende kansen, taken en verantwoordelijkheden, die je later met trots aan je CV kunt toevoegen.

Er zijn diverse  staf- en vakafdelingen, waar jij als stagiair een mooie bijdrage kunt leveren. Niet alleen voor de afdeling zelf, maar ook voor de stad of de samenleving.  Er zijn mogelijkheden binnen diverse disciplines. Voor (V)MBO, HBO én WO studenten. Van snuffelstage, traineeship tot afstudeerstage. 

Wist jij?

Dat er regelmatig stagiaires blijven werken bij onze gemeente, omdat ze worden gevraagd voor een mooie startersfunctie?

Stage op maat?

Staat er geen passende stageplaats of afstudeeropdracht voor jou tussen, maar heb je wel een goed idee? Laat het ons weten via één van de onderstaande open sollicitatiebuttons.  Wij zullen snel contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Stagebureau gemeente Zaanstad

Het Stagebureau van Gemeente Zaanstad is verantwoordelijk voor het werven van stagiair(e)s en het invullen van stagevacatures binnen de gehele organisatie. Gemeente Zaanstad biedt stageplekken aan voor studenten van het MBO, het HBO, Universiteit en snuffelstages voor het VMBO.

Neem voor meer informatie contact op via telefoonnummer: 075-6552082 

Solliciteren

Solliciteren is mogelijk via onze stagevacatures. Als je een stageplaats wilt bij de gemeente Zaanstad dan kunt je je gegevens uploaden via onderstaande open sollicitaties.

Bekijk hier jouw mogelijkheden:

Kies een vakgebied
Filter op opleidingsniveau
 • Stage
 • WO
 • 36 uur per week

Open sollicitatie - WO Stageplek

Ben jij op zoek naar een meewerkstage of afstudeerstage bij de gemeente Zaanstad en staat er momenteel geen vacature open die aansluit bij jouw profiel? Doe dan hier een open sollicitatie.

Meer informatieSolliciteer direct
 • Stage
 • MBO
 • 24 - 36 uur per week

Open sollicitatie - MBO stageplek

Ben je op zoek naar een meewerkstage op MBO niveau, maar staat er geen stageplek op onze website die aansluit bij jouw profiel? Stuur dan jouw open sollicitatie in via de knop "Direct Solliciteren".Gemeente Zaanstad is een groot bedrijf met veel verschillende afdelingen. We zorgen er graag voor dat j...

Meer informatieSolliciteer direct
 • Stage
 • HBO
 • 24 - 36 uur per week

Open sollicitatie - HBO stageplek

Ben je op zoek naar een meewerk- OF afstudeerstage/ afstudeeronderzoek op HBO niveau, maar staat er geen stageplek op onze website die aansluit bij jouw profiel? Stuur dan jouw open sollicitatie in via de knop "Direct Solliciteren".Bij Gemeente Zaanstad werken ongeveer 1250 medewerkers, ver...

Meer informatieSolliciteer direct
 • Stage
 • MBO
 • 24 - 36 uur per week

Open vorm – MBO/ HBO/ WO Stage – Business Control

Je kan bij Business Control verschillende soorten stages lopen. We geven je graag de kans om je zo goed mogelijk te ontwikkelen:- Een meewerkstage op MBO of HBO niveau: 1 of meer adviestrajecten onder begeleiding van een ervaren Business Controller. De inhoud van de...

Meer informatieSolliciteer direct
Hoog contrastGa naar Zaanstad.nl