Stages

Bekijk hier jouw mogelijkheden!

Onze stagiairs én stageplekken bij Zaanstad!

Onze stagiairs 2020/2021

Op deze afbeelding zijn diverse stagiairs met hun gezichten zichtbaar.

Op deze afbeelding is een medewerker van Zaanstad aan het presenteren en zijn de gezichten van de stagiairs daar onder in kleine blokjes te zien

Elk jaar wordt er een introductiedag georganiseerd voor alle stagiairs door stagiairs. Dit is bedoeld om de stagiairs kennis met elkaar te laten maken en om Gemeente Zaanstad beter te leren kennen! Normaal gesproken zou dit in het stadhuis plaatsvinden, maar i.v.m. de coronamaatregelen vond dit digitaal plaats. Het was een hele leuke, leerzame dag waarbij ook gastsprekers aanwezig waren!

Ben jij er volgend schooljaar ook bij?

Volg stagebureau Zaanstad ook op LinkedIn!


Stages bij de gemeente Zaanstad

Een stage bij de gemeente Zaanstad is leerzaam, uitdagend én interessant. Je krijgt als stagiair bij Zaanstad voldoende kansen, taken en verantwoordelijkheden, die jij later met trots aan je CV kunt toevoegen.

Er zijn diverse  staf- en vakafdelingen, waar jij als stagiair een mooie bijdrage kunt leveren. Niet alleen voor de afdeling zelf, maar ook voor de stad of de samenleving.  Er zijn mogelijkheden binnen diverse disciplines. Voor (V)MBO, HBO én WO studenten. Van snuffelstage, traineeship tot afstudeerstage. 

Wist jij?

Dat er regelmatig stagiaires blijven werken bij onze gemeente, omdat ze worden gevraagd voor een mooie startersfunctie?

Dit is het logo van Erken leerbedrijf


Stagebureau

Het Stagebureau is verantwoordelijk voor het werven van stagiair(e)s en het invullen van stagevacatures binnen de gehele organisatie. Gemeente Zaanstad biedt stageplekken aan voor studenten van het MBO, het HBO, Universiteit en snuffelstages voor het VMBO.

Neem voor meer informatie contact op via telefoonnummer: 075-6552082 of 075-6552387.

Solliciteren

Solliciteren is mogelijk via onze stagevacatures. Als je een stageplaats wilt bij de gemeente Zaanstad, stuur dan een e-mail naar stagebureau@zaanstad.nl of reageer op een van de onderstaande stagevacatures.

Bekijk hier jouw mogelijkheden:

Kies een vakgebied
    Filter op opleidingsniveau

      Geen vacatures gevonden.

      Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl