Stages

Zaanstad biedt kansen! Kickstart jouw carrière met een uitdagende en veelzijdige stage.

Iedereen is welkom!

Als stagiair bij Zaanstad zijn er voldoende kansen, taken en verantwoordelijkheden die jij later met trots op je cv kunt toevoegen. Je werkt niet alleen aan je eigen ontwikkeling, maar levert ook een bijdrage aan de stad en onze samenleving. Wij bieden stages op allerlei vakgebieden, zoals HR, juridisch, financieel, ICT, handhaving, maatschappelijk en nog meer. Er zijn mogelijkheden voor mbo-, hbo- en wo-studenten. Van snuffelstage, meewerkstage, traineeship tot afstudeerstage.

Solliciteren

Solliciteren is mogelijk via onze stagevacatures. 

{"categories":"51","postsToShow":9,"displayThumbnail":false,"displayMeta":true,"autoScroll":true,"slidesToScroll":2,"displayLink":true,"displayPijltje":true,"textLink":"Bekijk vacature","align":"wide","displayPostContentRadio":"excerpt","displayFilter":false,"displayFilterWerkveld":true,"displayFilterNiveau":false,"displayFilterErvaring":false,"displayFilterContract":false,"displayFilterLocatie":false,"displayFilterJobalert":false,"displayFilterUren":false,"displayFilterDagen":false,"displayFilterLocatietype":false,"displaySearch":false,"displayFunctie":false,"displayTelefoon":false,"displayMobiel":false,"displayLocatie":false,"displayLocatie2":false,"displayUren":false,"displayWerkelijkeUren":false,"displayDatum1":false,"displayDatum2":false,"displaySchaal":false,"displayBedrag":false,"displayPostContent":false,"displayVakgebied":false,"displayNiveau":false,"displayErvaring":false,"displayContract":false,"displayLocatietype":false,"displayDagen":false,"displayUrenTax":false,"displayLocatieTax":false,"excerptLength":55,"postLayout":"grid","columns":3,"scrollSpeed":500,"order":"desc","orderBy":"date","displayPostPaginateRadio":"","displayButtonContentRadio":"is-style-outline","text":"Alle vacatures","episodeURL":"","jobalertTitle":"Nog niet gevonden wat je zoekt?","jobalertDescription":"Maak een job alert aan en ontvang nieuwe vacatures in je mailbox.","jobalertButton":"Maak een job alert"}

Aslihan Sarikaya

HR stagiair

“Als HR-stagiair bij Gemeente Zaanstad ervaar ik niet alleen een warm welkom, maar ook uitstekende begeleiding. Hier krijg ik de kans diverse taken uit te voeren, voel ik me gewaardeerd en is er volop ruimte om te groeien en te leren.” 

Eva Retra

Van HR stagiair naar Young Professional

“Zaanstad is een fijne werkgever, ik voel me er thuis en ik kan er veel leren. Binnen twee maanden kreeg ik de kans om in de nieuwe functie van campus recruiter te starten.”

Wist jij dat…

  • er regelmatig stagiairs in een startersfunctie blijven werken bij onze gemeente?
  • gemeente Zaanstad een erkend leerbedrijf is?
  • dat wij per jaar wel 70-100 stageplekken beschikbaar hebben?