Stages

Zaanstad biedt kansen! Kickstart jouw carrière met een uitdagende en veelzijdige stage.

Iedereen is welkom!

Als stagiair bij Zaanstad zijn er voldoende kansen, taken en verantwoordelijkheden die jij later met trots op je cv kunt toevoegen. Je werkt niet alleen aan je eigen ontwikkeling, maar levert ook een bijdrage aan de stad en onze samenleving. Wij bieden stages op allerlei vakgebieden, zoals HR, juridisch, financieel, handhaving, maatschappelijk en nog meer. Er zijn mogelijkheden voor mbo-, hbo- en wo-studenten. Van snuffelstage, meewerkstage, traineeship tot afstudeerstage.

Solliciteren

Solliciteren is mogelijk via onze stagevacatures. 

{"categories":"51","postsToShow":6,"displayMeta":true,"postLayout":"list","columns":1,"displayLink":true,"displayPijltje":true,"textLink":"Bekijk vacature","align":"wide","displayPostContentRadio":"excerpt","displayThumbnail":true,"displayFilter":false,"displayFilterWerkveld":true,"displayFilterNiveau":false,"displayFilterErvaring":false,"displayFilterContract":false,"displayFilterLocatie":false,"displayFilterUren":false,"displayFilterDagen":false,"displayFilterLocatietype":false,"displaySearch":false,"displayFunctie":false,"displayTelefoon":false,"displayMobiel":false,"displayLocatie":false,"displayLocatie2":false,"displayUren":false,"displayDatum1":false,"displayDatum2":false,"displaySchaal":false,"displayBedrag":false,"displayPostContent":false,"displayVakgebied":false,"displayNiveau":false,"displayErvaring":false,"displayContract":false,"displayLocatietype":false,"displayDagen":false,"displayUrenTax":false,"displayLocatieTax":false,"excerptLength":55,"autoScroll":false,"slidesToScroll":1,"scrollSpeed":500,"order":"desc","orderBy":"date","displayPostPaginateRadio":"","displayButtonContentRadio":"is-style-outline","text":"Alle vacatures","episodeURL":""}

Eva Retra

Van HR stagiair naar Young Professional

“Ik krijg veel verantwoordelijkheden en kan laten zien waar ik goed in ben. Na mijn afstudeerstage wil ik graag blijven werken voor de gemeente.”

Stagebureau

Het Stagebureau wordt gerund door stagiairs en is verantwoordelijk voor het werven van stagiairs voor de gehele organisatie. Wil jij stage lopen bij onze gemeente? Neem gerust contact op met het Stagebureau.

Neem voor meer informatie contact op via:

Telefoonnummer: 06-50071856
E-mailadres: stagebureau@zaanstad.nl

Wist jij dat…

  • er regelmatig stagiairs in een startersfunctie blijven werken bij onze gemeente?
  • gemeente Zaanstad een erkend leerbedrijf is?
  • dat wij per jaar wel 70-100 stageplekken beschikbaar hebben?