Handhaving

Wil jij hét visitekaartje zijn van ons mooie Zaanstad en zorgen voor een veilige en prettige leefomgeving? Maak kennis met ons team Handhaving!

Geen dag hetzelfde

Elke dag brengt verschillende uitdagingen met zich mee. Ben je benieuwd naar ons team, de collega’s en wil je meer weten over de functie? Lees en kijk dan verder!

De afdeling

Met 45 collega’s van de afdeling Straattoezicht zorg je samen voor een veilige en prettige leefomgeving in onze gemeente. Loyaliteit en collegialiteit is erg belangrijk. Er wordt intensief samengewerkt met o.a. de politie. Je maakt onderdeel uit van een dynamisch team die voor elkaar klaar staat. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen, jezelf te ontwikkelen en er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden.

Toezicht en handhaving

Als BOA houdt je toezicht op groepen (jeugdoverlast), vandalisme, drank- en drugsgebruik in de openbare ruimte, de wijze waarop inwoners met hun afval omgaan, het controleren van de marktkooplui en het fout parkeren van voertuigen en fietsen. Met name de APV, parkeren en jeugdoverlast zijn belangrijke punten binnen het team.

Anwar Krim

Medior BOA

Je wordt gewaardeerd als jij je uit en beschermend opstelt naar je collega’s toe, alsmede naar de inwoners. Het werk is hier fijner en net zo divers als bij een andere grote stad. Wanneer je initiatief toont word je ondersteund door collega’s en zij bieden makkelijk hulp aan. Iedereen helpt elkaar en samen voer je het werk uit.

Mandy Vellinga

Senior BOA

Ik ben graag bezig met het helpen van mensen. Vaak lossen wij problemen op en probeer je met de inwoner mee te denken. Ik zeg altijd dat je in deze rol de schakel bent tussen de gemeente en de inwoner en dat vind ik leuk om te doen.

Anouk

Senior BOA

Ik hoop dat alle vrouwen durven te kiezen voor het beroep dat ze leuk vinden. En dat ze dus – net als ik – gewoon hun ding doen. Ongeacht wat anderen denken!

Vacatures

De stad is flink aan het groeien en om onze ambities waar te kunnen maken hebben wij al het beschikbare talent nodig. Daarom gaan wij de komende periode extra werven voor nieuwe BOA’s!

Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team? Bekijk de vacatures:

Binnen 10 werkdagen na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je een reactie terug van ons of je uitgenodigd wordt voor een gesprek.

Vragen?

Wil je meer weten over de vacature? Dat kan! Bel of app dan met Sebastiaan Westenberg (Afdelingshoofd Operationele Regie) via 06-52098328. Hij vertelt je graag meer. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of app dan met Olaf van der Hoeven (Corporate Recruiter) via 06-29668252.

Volg jij ons?

Onze (jeugd)boa’s laten op Instagram & Facebook zien waar zij dagelijks mee bezig zijn!

Handhaving